Salut. Agentia noastra este prezenta din 2010 pe piata.

Suntem persoanele ce transformă oricare eveniment într-o poveste miraculoasa .

Responsabili, puncuali, grijulii, amabili – toate aceste adjective ne caracterizează.

https://www.youtube.com/watch?v=JiDypO6EOUc

Misiunea noastra

Misiunea noastră este de a satisface clientul , cu ce putem să ne mîndrim . Vă garantăm calitate și durabilitate a ceea ce facem. Pentru că experiența noastră depașește 6 ani , garantăm îndeplinirea oricărei dorințe , deoarece fiecare client pentru noi este special și important . Atelierul DeDecor face tot posibilul ca să creeze emoții pozitive iar evenimetul vostru sa devină unic.

99
nunți și cumetrii
5
specialiști
10
locații

01. Experienta

Putem să ne mindrim cu o experiență de peste 6 ani. Am acumulat informatiile și indelenticirile necesare pentru ca acum sa fim siguri că orice decor va fi perfect. Cursurile urmate pot confirma justa valoare pe care o avem.

02. Profesionalism

Abilitatile pe care le posedam demonstrează profesionalismul atelierului, printre care se enumera planificarea minuțioasă a oricărui eneniment, comunicarea eficienta cu clientii si produsul final este impecabil.

03. Garantii

Garantăm calitate si durabilitate a ceea ce facem . Orice comanda a fost si va fi valorificata si indeplinita dupa toate cerintele clientilor .

04. Calitate

Toate produsele folosite sunt de o inalta calitate deoarece noi le confectionam si le prelucram in atelier , doar astfel putem sa ne asiguram de valoarea specifică a acestuia.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi tot suportul necesar realizarii cerintelor dumneavoastra.